MOJO CARE

Service & Support

Support

MOJO Nutrition HQ
Arnhemseweg 55A
7331BB Apeldoorn
Nederland

Telefoonnummer:
055 2032129
Bereikbaar 7 dagen per week van 08:00 tot 24:00

E-mail:
info@mojonutrition.nl
Zo snel mogelijk beantwoord

De vragen worden up-to-date gehouden door de meest gestelde vragen van jullie, deze updates zullen elke week plaatsvinden. Staat je vraag met antwoord er niet tussen? Chat, bel of mail ons. Wij zullen je vraag altijd beantwoorden!

Meest gestelde vragen

Waar worden onze producten gemaakt?

Onze shakes worden in België en in Nederland gemaakt. Volledig binnen de EU, wij willen namelijk wel dat alles betrouwbaar en transparant is.

Hoe goed zijn onze producten?

Goed! Een manier om hier antwoord op te krijgen is door het zelf te proberen. Het product spreekt voor zich. Ben je niet tevreden? Stuur ons een bericht, bel of chat. Dan lossen wij het zeker op. Maar dat is zeker niet de enige maatstaaf. Het gehele productie process staat onder toezicht van GMO-free, GMP, HACCP en andere belangrijke normen en maatstaven. Daarbij gebruiken we alleen de beste ingrediënten en de formule is zorgvuldig samengesteld door een team van afgestudeerde bio-chemici met een liefde voor natuurlijke voeding. Daarom kunnen wij volmondig als antwoord geven: “Goed!”

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?

Wij volgen onze ingrediënten vanaf de start. Onze leveranciers voldoen aan de kwaliteitsstandaarden GMP, HACCP en ISO22000. De productie wordt mede gereguleerd door de Regulation Act (EC) No. 834/2007 for Organic Products.

Hoe lang is de MOJO Shake houdbaar

De MOJO Shake is ongeveer een twee jaar houdbaar. Je vindt de exacte houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Kan ik de MOJO shake gebruiken met mijn allergie?

Consumeer dit product niet als u een allergie heeft voor een van de ingrediënten. Geproduceerd met apparatuur die producten verwerkt met werkzame bestanddelen afkomstig van melk, ei, vis, schaaldieren, noten, gluten, lupine en sesam.

Hoe gebruik ik de shake?

Mix de poeder uit het zakje met 300 ml melk, water of pak een staafmixer en roer het door je yoghurt.

Heeft de shake invloed op mijn stoelgang

Onze MOJO Shake bevat een gebalanceerde verhouding voedingsstoffen. Bij een gezonde en normale spijsvertering ontstaat gemiddeld 0,4 to 1,2 liter gas. Het kan zijn dat iemand last krijgt van winderigheid bij een verandering in het dieet. Eiwitten kunnen ook een “opgeblazen” gevoel geven. Bij het nemen van grote(re) hoeveelheid nutrients is het normaal dat je verandering van spijs ook invloed kan hebben op je stoelgang.

Mijn bestelling is geplaatst en nu?

Zodra jouw bestelling geplaatst en betaald is. Beginnen wij meteen met het verwerken van jouw bestelling. Wij houden je het gehele proces op de hoogte!

Welke tarieven hanteren jullie voor de bezorging van mijn pakket?

U kunt de tarieven bekijken op de website van PostNL, www.postnl.nl/tarieven/

CLUB MOJO

Altijd als eerste op de hoogte