Training & Coaching

MOJO FAMILY

Coaches

sandra-haas@2x

Sandra Haas

Healthy lifestyle studio is door de jaren heen een healthy studio geworden waar je kunt komen voor je trainingen, gewichtbeheersing, voedingsadviezen, yoga en beauty. Een persoonlijke sportschool alleen voor dames en waar iedereen zich thuis voelt. Wij als team zijn er om diegene te stimuleren, te motiveren en er doorheen te slepen om je eigen krachten te verleggen. Te laten zien dat sporten en bewegen voor iedereen goed is en noodzakelijk is om te doen. Te laten voelen wat je in je hebt en het eruit te halen voor jezelf.

Als lifestyle coach geniet ik van het moment dat vrouwen, opleven, sterker worden en vol met nieuwe zelfvertrouwen starten. To keep your body in a good health is a duty, otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear!

Contact Sandra

gilly-drielinger@2x

Guillermo Drielinger

Op zijn 18de mag Guillermo stagelopen bij active fitness in Amsterdam zuid en geeft op jonge leeftijd veel energie en discipline aan sportschool bezoekers. Na het behalen van zijn fitness en personal training diploma’s gaat Guillermo in 2012 aan de slag bij David Lloyd Amsterdam. Ook hier laat hij zien dat veel sportschool bezoekers van hem houden en graag bij hem terug komen voor een training. Na een jaar succes en zijn massage diploma te hebben gehaald komt Guillermo op het idee om een ruimte te openen in David Lloyd Amsterdam waar alle bezoekers gemasseerd kunnen worden.

Dit werd een succes en hierbij hadden ze meerdere masseurs bij nodig. In 2014 is het conservatorium hotel in Amsterdam erg geïnteresseerd en bied Guillermo de kans om gym supervisor te worden van Akasha Wellbeing. Naast het leiding geven van het team staat Guillermo ook bekend dat hij trainingen geeft op de gym vloer van Akasha. Deze personal trainingen doen ook een aantal grote namen o.a: Chantal Janzen, Lieke van Lexmond, Jetteke van Lexmond, Robbert Kemperman, Nathan Moszkowicz, Wesley Sneijder, en Yolante Sneijder-Cabau.

Contact Guillermo

CLUB MOJO

Altijd als eerste op de hoogte