Voor wie is het?

EVERYTHING YOU NEED

Druk leven & Gezondheid

De meesten van ons zijn niet vreemd van een drukke levensstijl. Van het brengen en halen van de kinderen naar en van school tot het opvouwen van een nooit-eindigende stapel wasgoed, het is nogal een uitdaging om in ieder geval één goede maaltijd per dag binnen te krijgen. In werkelijkheid zijn velen van ons vaak te vinden bij het lokale tankstation of bij een fastfoodtentje voor een snelle en niet-voedzame maaltijd. In plaats van je te voorzien van energie, zorgen deze haastige maaltijden alleen maar voor een compleet leeg gevoel. Gelukkig kunnen onze MOJO shakes dit probleem verhelpen. We voorzien je niet alleen van een snelle en heerlijke maaltijd, maar ook van een gezonde. De shakes bevatten niet alleen veel voedingsstoffen en antioxidanten, maar ook superfoods en proteïnen. Als je nauwelijks de dag doorkomt, geef onze MOJO shakes dan de gelegenheid om je de boost te geven die ervoor zorgt dat je de dag als kampioen aankunt.

Je goed voelen, zowel lichamelijk als geestelijk, begint met het zorgen voor jezelf. Naast het krijgen van de juiste hoeveelheid slaap, is het essentieel om te ontstressen en fysieke activiteiten te doen. Als je niet weet waar je moet beginnen, kun je ons team van trainers, diëtisten, personal coaches, en andere gezondheidsdeskundigen vragen om een helpende hand. Ons doel is om een levensstijl te creëren die geheel gefocust is op het verbeteren en optimaliseren van jezelf. Door een van onze shakes of theesoorten te drinken voor het naar bed gaan, krijg je de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor een geweldige nachtrust.

Susanne

THE FUTURE IS NOW

Afslanken & Balans

Als je succesvol wilt afvallen, zijn er een paar dingen om op te letten. Naast het voedsel dat je binnenkrijgt, is een gezonde en efficiënte stofwisseling afhankelijk van je hormonen. In feite worden sommige van deze hormonen aangemaakt als je slaapt. Als er echter sprake is van een tekort aan voedingsstoffen, kunnen de hormonen niet geproduceerd worden. Maar maak je geen zorgen; de Classic Shake en MOJO Vegan Shake zitten vol met vitaminen en mineralen, die allemaal de aanmaak van dezelfde hormonen stimuleren.

De eerste en belangrijkste stap om je gezondheid te verbeteren, is het bereiken van je streefgewicht. Nadat je bent afgevallen, is het volhouden van dat gewicht de volgende fase. Naast het verbeteren van je gezondheid, geeft gewichtsbehoud je zelfvertrouwen een enorme boost.

Om je gewicht stabiel te houden, heb je een perfecte energiebalans nodig, niet alleen wat betreft het voedsel dat je binnenkrijgt, maar ook de energie die je verbruikt. Met onze producten hier bij MOJO, kunnen we je bij beide helpen. We voorzien je niet alleen van de voedingsstoffen die je nodig hebt om je streefgewicht te behouden, maar we geven je ook de energie om in beweging te blijven.

Tomas Grootveld

CLUB MOJO

Krijg elke week de beste tips!